Kabelbøjler/ kabelklemmer

Læs om vores kabelbøjle

For hver kabeltype kan vi tilbyde den helt rette kabelbøjle 1 – 500 kV

S. Tygensen Energi har etableret et partnerskab med den velrenommerede hollandske koncern Slagboom Electric BV, som vi repræsenterer på det danske marked. Slagboom Electric producerer og markedsfører en komplet produktrække af kabelbøjler / kabelklemmer Dutchclamp. Disse er designet til at fastholde og understøtte kabler, en absolut nødvendighed for at fastholde kabler på den rette plads ved strømfejl som f.eks kortslutning indtil fejlen kan rettes og strømmen kan genetableres. Kabelbøjler fra Slagboom Electric og Tygesen Energi er designet til brug både indendørs og udendørs, uden restriktioner og under de mest ekstreme forhold.

Dutchclamp produktrækken er udført i 30% glasfiber forstærket polyamid (PA) og lever op til alle de mest stringente internationale normer for lav, mellem og højspændingskabler. Produkterne anvendes i mere end 20 lande worldwide. Unikke features og konkurrencedygtige priser… læs mere

Download produkt datablade:

Dutchclamp kabelbøjler Type IM

Dutchclamp kabelbøjler Type SE

Dutchclamp kabelbøjler Type SEG

Dutchclamp kabelbøjler Type Triple

Download Excel ark til beregning af afstand i forhold til kortslutningsstrøm og spænding

Kontakt os for et tilbud

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.