Træmaster

Læs om vores Træpoler

S. Tygesen Energi leverer træpoler fra leverandører i Skandinavien til telekommunikation, 7 og 8 meter og til lav-og mellemspændings elledninger f.eks. 9 – 18 meter i overensstemmelse med DIN 48 350 fast base og top diameter eller British Standards definerede BS 1990 klasser af lys, medium og Stout. S. Tygesen Energi kan levere master imprægneret med salt eller kreosot efter ønske.

Mulighed for længder op til 22 meter.Træmasterne leveres i henhold til de tekniske leveringsbetingelser for træmaster 1988 Trærådets Masteimprægneringudvalg Meddelelse Nr.7.

Vore leverandører af tømmer vælger udelukkende at behandle de bedste træer. Disse træer er mere end 50 år gamle. Karakteristisk for disse træer er deres langsomme vækst, i gennemsnit 8 – 10 år for 25 mm træ. Dette sikrer den nødvendige styrke og elasticitet, dvs. overensstemmelsen med de påkrævede standarder i toppen af masten.

Fordele ved træpæle

Træpæle har mange positive egenskaber sammenlignet med materialer som beton eller stål. De er lette at håndtere, en telemast vejer kun 100 kg. En mast for mellemspænding, afhængigt af dimensionen, kun mellem 200 og 400 kg. Dette sparer transport-og lønomkostninger. Huller, rejfning, tilslutninger kan ske lokalt på masten. Træpæle er vedligeholdelsesfrie i årevis, selv i områder med høj luftforurening eller saltholdig luft.

Levetiden for trykimprægnerede pæle er 20 – 30 år (salt imprægnering) eller mere end 40 år (kreosotoli). Imprægnerede træpæle står mange forskellige steder på kloden og har gjort det i årtier. I sne og is med temperaturer på -20 ° C samt i de tørreste ørkener med temperaturer 40 ° C.

Kontakt os for et tilbud tilpasset dine specifikke behov

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.