1-36 kV kabler

Mellem og lavspændingskabler

På lav og mellemspændingsniveau til el-distribution repræsenterer S. Tygesen Energi den tyske leverandør Südkabel. Med S. Tygesen Energi og Südkabel får du adgang til stærke partnere, en verdensomspændende koncern, 100 års know-how og et globalt netværk indenfor el-transmission og distribution.

Lav og mellemspændingskabler; Arbejdshestene indenfor el-distribution

På lav og mellemspænding er Südkabel klar markedsleder med et multifacetteret produktprogram. Fra enkle basis produkter til komplekse højt specialiserede kundetilpasssede løsninger op til 36 kV.

Mellemspændingskabler repræsenterer omkring 30 procent af alle kabelinstallationer og hører således efter deres mindre brødre lavspændingskablerne, til de hyppigst installerede kabeltyper i det moderne samfund. Some standard tilbyder vi, single-core, XLPE-isolerede strømkabler fra 35 til 800 kvadrat leder til spændingsniveauer fra 6/10 kV til 30 kV, med fokus på aluminium og kobbertråd. Alle andre gængse kabeltyper kan ligeledes leveres.

Kontakt os for et tilbud tilpasset dine specifikke behov.

Download katalog Lav og mellemspændingskabler

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.