Dækplader

Læs om vores Dækplader

S. Tygesen Energi samarbejder med den norske virksomhed Industriplast. Industriplast AS startede plastproduktion i 1963 (50 år i plastens tjeneste), og er i dag en betydelig leverandør af kabelværn til det norske og internationale marked. Industriplast satser på produktion af konkurrencedygtigt, miljørigtigt kabelværn hvad angår materialer og genvinding. Den miljømæssige påvirkning er et vigtigt parameter, som bør indgå ved valg af materialer og producent.

Kabeldækplader reducerer riscici og beskytter mennesker og kabler på en kosteffektiv måde. Risiko for strømgennemgang ved gravearbejder i nærheden af kabler reduceres, dækpladerne giver en god visuel advarsel, beskytter kablerne og reducerer kabelskader. Pladerne produceres i polyetylen (PELD) og har stor slagstyrke. Dækpladerne har god modstandsdygtighed mod kemikalier, sten og partikler. Tåler stød og slag, også i kuldegrader. Forvitrer ikke og har lang levetid.

  • Enkel håndtering og montage
  • Låsemekanisme med modhager forhindrer pladerne i at glide fra hinanden
  • Dækpladernes udforming gør, at de er nemme at lægge ud og pladebæltet tilpasses nemt kabelgrøften.
  • Sammenlignet med f.eks. beton, vejer pladerne meget lidt, tager kun lidt plads op og brækker ikke.

Dækplader leveres i en række forskellige udførelser, og kan tilpasses projekters specifikationer med hensyn til mål, farve og påtrykt tekst.

Kontakt os for tilbud, attraktive priser og leveringstider

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.