OPGW

Læs om vores OPGW

S. Tygensen Energi har etableret et mangeårigt samarbejde med verdens førende leverandør af OPGW, den verdensomspændende AFL koncern, baseret i USA.

OPGW er ideelt til tale, data og video-kommunikation og kan let integreres i nye og etablerede højspændingssystemer. OPGW er placeret på det højeste punkt på kraftværkets strukturer, der giver mulighed for hurtig, omkostningseffektiv installation og ekstraordinær pålidelighed.

S. Tygesen Energi har gennem årene leveret og installeret OPGW til det danke højspændingsnet. Senest til en af de vitale transportveje i det danske el-system. Danmarks nye 400 kV elektriske rygrad Kassø – Tjele forbindelsen opført af Energinet.dk

AlumaCore

hexacoreOptical Ground Wire er foretrukket for sin præstation under de mest barske forhold.
Dens centrale aluminiumsrør giver enestående fiber beskyttelse, hvilket gør den ideel til alt fra basale installationer til de applikationer, der kræver høje spændinger eller til ekstremt lange spændvidder.

Download Produktspecifikation

CentraCore

alumacoreOptical Ground Wire er tilgængeligt i fiber op til 72 kV og som følge af sin lille størrelse, giver en unik løsning på diameter og vægt betænkeligheder ved mange af nutidens overbelastede master.

Et centralt rustfrit stålrør huser de optiske fibre. Det rustfri stålrør er derefter indsat i en aluminiums rør, som giver ekstrabeskyttelse og samtidig øget ledningsevne. Fibrene er beskyttet fra omgivelserne (lynnedslag, kortslutning, belastning) for at sikre pålidelighed og lang levetid.

Download Produktspecifikation

HexaCore

centracoreOptical Ground Wire kabel huser og beskytter de optiske fibre i gel-fyldte rør af rustfrit stål. Aluminium klædte stål- og aluminium ledninger er flettet sammen med rør, til at oprette en dobbeltlag design velegnet til en lang række applikationer.

Download Produktspecifikation

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.